Handelsbetingelser

Indholdsfortegnelse

Bestilling

Når du bestiller varer på kbhms.dk, accepterer du vores handelsbetingelser. Ligeså snart vi modtager din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Såfremt du ikke ønsker at handle direkte fra webshoppen, modtager vi gerne din bestilling på [email protected] eller telefon 3649 7525

Når du modtager en ordrebekræftelse, betyder det, at din ordre er under behandling. Skulle det mod alle forventninger ske, at vores leverandør ikke kan levere varen til aftalt tid, bliver du kontaktet hurtigst muligt med henblik på at indgå en ny aftale.

Der vil ved bestilling på kbhms.dk blive fremsendt en automatisk genereret mail der bekræfter din bestilling. Dette er ikke gældende som ordrebekræftelse.

Betaling

Sikker betaling

Vi modtager Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB og American Express. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt efter transaktionen. Beløbet bliver først hævet, når varen afsendes. Som kunde er du altid sikret imod misbrug, da du har mulighed for at afvise en betaling, hvis du mener, at den ikke stemmer overens med det, du godkendte ved købet.

Købsaftale

Behandlingen af din ordre påbegyndes lige så snart, du modtager en e-mail med en ordrebekræftelse. Din ordre afsluttes, når varen afsendes fra leverandøren. Din bestilling afsluttes, når du har betalt og har modtaget varen.

Levering

Leveringstid fremgår på produktsiderne, og vi leverer til den leveringsadresse, du oplyser under bestillingen. Da vi samarbejder med forskellige leverandører, kan det forekomme, at en bestilling indeholder varer fra forskellige leverandører. I så fald er det den længste leveringstid, der er gældende. Ved væsentlig leveringsforsinkelse har du som kunde ret til at annullere ordren, med mindre der er tale om et specialproduceret produkt. Modtager du en pakke med synlige skader pga. transport, har du ret til at afvise varen eller modtage varen med forbehold.

Fragtomkostninger

Medmindre andet er oplyst på produktsiderne, leveres alle varer på kbhms.dk fragtfrit inden for Danmarks grænser.

Priser og gebyrer

Bestiller du en vare, som du nægter at tage imod, er du forpligtet til at betale de omkostninger, der er forbundet med håndtering af logistikken.

Tilbud og kampagner

Kampagner og tilbud på kbhms.dk gælder så længe lager haves, medmindre andet er oplyst. Der tages forbehold for tastefejl.

Fortrydelsesret

I modsætning til erhvervskunder har du som privatforbruger ret til at fortryde et køb i henhold til forbrugeraftaleloven. Forbrugeraftaleloven giver dig 14 dage til at fortryde et køb. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen. Det gælder dog ikke skaffevarer og specielt fremstillede varer. Ved køb af robotter med montering frafalder fortrydelsesretten også 24 timer inden det er aftalt at vores montør dukker op. Afbestilles efter 24 timers grænsen vil du blive opkrævet svarende til prisen for monteringen.

Såfremt du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du i en skriftlig besked oplyse Københavns Maskinservice ApS herom. Du modtager herefter yderligere information om returneringsadresse. Vær opmærksom på, at det er dig som kunde, der dækker de omkostninger, der er forbundet med forsendelse og returnering af varen.

Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, hvilket vil sige, at varen ikke må være taget i brug. Har du f.eks. fyldt olie/benzin på, slået græs, klippet hæk eller lignende med maskinen, betegnes det som en værdiforringelse af varen. Værdiforringelsen vurderes og modregnes. Vi gør opmærksom på, at det ved fragt af varer, der indeholder benzin og/eller Lithium batterier, ikke er almindelige vilkår, der er gældende. Kontakt os for yderligere oplysninger om fragt af farligt gods.

Når du returnerer en vare, er det dit ansvar at sørge for, at varen ikke beskadiges under transport. Vi anbefaler derfor, at du anvender samme emballage, som du modtog varen i. Bliver varen beskadiget under returtransporten, er det dig, der har ansvaret for skaden. Kontakt Københavns Maskinservice ApS for yderligere information om returneringsadresse.

Reklamationsret

Private kunder har 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan få varen ombyttet, repareret eller få pengene tilbage. Reklamationsretten gælder skader og fejl, som producenten er skyld i. Du skal meddele det til Københavns Maskinservice ApS, så snart du opdager en fejl eller mangel/mangler på et produkt. Ved reklamationer er Københavns Maskinservice ApS forpligtet til at dække de omkostninger, der måtte være med håndtering af reklamationen. Ved reklamation kontakter du Københavns Maskinservice ApS på følgende e-mail: [email protected]

Ved reklamationer fra professionelle kunder anbefaler vi at du spørger din sælger/konsulent til råds omkring betingelser for den varer du køber da det kan variere fra produkt til podukt.

Tilbagebetaling

Københavns Maskinservice ApS tilbagebetaler pengene ved reklamation, når behandlingen af sagen afsluttes.

Ansvarsfraskrivelse

Københavns Maskinservice ApS er ikke ansvarlig for skader eller tab, som forekommer på tredjeparts websites linket til fra kbhms.dk.

Personoplysninger

Når du handler på kbhms.dk accepterer du, at Københavns Maskinservice ApS opbevarer dine informationer i 5 år. Efter 5 år slettes oplysningerne. Vi bruger oplysningerne til at optimere kundeoplevelsen på kbhms.dk. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Ved leje af udlejningsmateriel vil personoplysninger blive holdt sammen med GPS-data under udlejningen.

Hvem er ansvarlig for opbevaring af personoplysninger?

  • Københavns Maskinservice ApS
  • Hammerholmen 45N
  • 2650 Hvidovre
  • CVR 35653406
  •  

Hvilke oplysninger gemmer vi?

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Købshistorik hos kbhms.dk

Intellektuel ejendomsret

Al materiale på kbhms.dk ejes af Københavns Maskinservice ApS og må ikke benyttes uden samtykke. Overtrædelse heraf politianmeldes