OBS! Vi holder lukket mellem jul og nytår. Vi ses igen d. 2. januar 2024

Fredag d. 1. marts fra 11-13 holder vi reception i forbindelse med vores 10 års jubilæum

Tidligere Helmersens.dk / Helmersen

I November 2021 overtog vi aktiviteterne fra Helmersens.dk. Jesper Helmersen havde brug for at slippe tøjlerne, og vi blev enige om at Københavns Maskinservice var det rigtige match, da vi allerede har samme indstilling til kundeservice ved vi, at vi kan give kunderne den samme gode service de har været vant til.

Efter overtagelsen skrev Jesper Helmersen en mail til sine gode kunder som du kan læse herunder:

Efter mere end 25 år med robotplæneklippere, er det blevet tid til at sende stafetten videre. Jeg har været rundt for at finde den rigtige til at overtage firmaet. Og da jeg ved at du er vant til verdensklasse service, skulle jeg også finde et firma, som jeg kunne stå inde for. Det er heldigvis lykkedes.

Den 16. november er stafetten givet videre til Københavns Maskinservice, der allerede har flere års erfaring med robotplæneklippere og et dygtigt hold der står klar til at hjælpe, så jeg er sikker på at du som kunde er i de bedste hænder i fremtiden.

Københavns Maskinservice er helt klar til at tage imod din robot eller hjælpe dig med salg og installation af en ny. De kan håndtere både private, kommuner og boligselskaber, så det hele skulle gerne gå gnidningsfrit.