Hvem er vi?

En stærk samarbejdspartner

Københavns Maskinservice er en stærk samarbejdspartner, for alle dem der bruger deres maskiner. En vellidt leverandør indenfor alt materiel til Have/Park branchen. En total løsning der indebærer alt fra salg, til service og reparation. Et samarbejde der sikrer driftsikkerhed, flexibilitet og branchens bedste priser.

 

Alle kunder er velkomne

Boligselskaber, Kommuner, Gartnere, Anlægsgartnere, Brolæggere, Ejendomsservice, Håndværkere, Ejer-, Andels-, Grundejer- og Haveforeninger, Private, og alle andre med en maskine der trænger til et eftersyn, eller er på udkig efter kvalitets materiel for Have/Park.

Kunde nummer 2967…

Hos Københavns Maskinservice er du mere end bare et nummer. Du bliver en del af familien, og der er altid en uformel omgangstone og høflig betjening af alle kunder. Der er også mulighed for bare at komme forbi og få en snak. Her bliver kunderne husket!

 

Stort værksted tæt på byen

Københavns Maskinservice holder til lige i udkanten af København. 

Her ligger et 625 m2 stort værksted med udstilling og kontor, hvorfra alle typer for reparationer udføres med stor ekspertise. 

Alt det nødvendige værktøj og nøje udvalgte lifte til alle typer af maskiner, sikrer at alt arbejde kan udføres korrekt.

Hurtigere service og ekspedition findes ikke.

En placering lige ved alle Københavns omfartsveje, sikrer dig og dine kollegaer hjælp, hurtigere end du kan forestille dig. Et fleksibelt team, hvor kommunikation med hinanden er 1. prioritet, gør at vi hurtigt kan arrangere en afhentning af dine maskiner. Oftes er alle henvendelser klaret indenfor 24 timer.

Mange års erfaring og dygtige mekanikere

De 11 ansatte hos Københavns Maskinservice har tilsammen mange års erfaring, og det sikrer at kunden altid får en professionel service. Viden om alt fra korrekt vejledning til køb af din næste maskine til reparation og fejlfinding, giver dig en sikker totalløsning.