OBS! Vi holder lukket mellem jul og nytår. Vi ses igen d. 2. januar 2024

Fredag d. 1. marts fra 11-13 holder vi reception i forbindelse med vores 10 års jubilæum

Pellenc

Pellenc befinder sig i toppen af markedet for beskæringsværktøjer til professionelle. Pellenc kommet til Danmark i 2010 og mærket har fået godt fat i brugerne som et niche produkt.

Det helt unikke ved Pellenc er styrken, vægten og levetiden på de specialudviklede lithium-batterier. Ved sammenligning kan vi se en besparelse i vægten på ca. 30% ift konkurrenterne.  Det er et godt argument for at vælge Pellenc frem for andre mærker.

Teknologien gør det muligt at benytte et Pellencs hækkeklippere, el-sakse, trimmere, buskryddere eller save igennem en hel arbejdsdag på én opladning.  Pellencs udviklingsafdeling er også hele tiden et skridt foran, med smarte og nye produkter til have/park branchen.

Specialudviklet batteriserie med kapacitet på mere end en hel arbejdsdags kontinuerligt arbejde.

Stort redskabssortiment.

Multifunktionalitet – ét batteri til flere redskaber.

Lav vægt, lave vibrationer, lav støj og ingen giftige udstødningsgasser med minimal slidtage på brugeren til følge.

Store driftbesparelser i forhold til traditionelle benzindrevne redskaber.

Professionelt forhandlernetværk der står klar med service, rådgivning og demonstration.

Pellenc Cultivion – Et sikkert hit

Cultivion kultivatoren tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder når der skal arbejdes i jord og luges.

Med Cultivion, vil det at hakke, luge, gennemlufte jorden, plante, gøde, pille rødder op, klippe kanter og blande jord blive en ren fornøjelse. På grund af det meget lette design, stabiliteten og små dimensioner, er Cultivion meget let at håndtere, og kan bruges mellem faste genstande uden besvær. At benytte Cultivion er et hyggearbejde på alle typer af terræn: tørt, stenet, løst osv. Dette værktøj er meget robust med exceptionelt vægt/kraft forhold.

Pellenc Prunion – Gør beskæring til en leg

Prunion beskærersaksen er karakteriseret ved, at den kan arbejde i et konstant kontrolleret tempo for at gøre arbejdet så præcist som muligt, men der er også mulighed for at arbejde i et mere raskt tempo, hvor saksen er enten halvt eller helt åben. Prunion beskærersaksen er lavet med et Pradines klippehoved, som er en milepæl indenfor klippehoveder verden over.

Dobbeltudløsersystemet (Pellenc Patent) gør det muligt for brugeren at skifte fra at have saksen til at køre fra lukket til halvt åben, til helt åben med kun ét enkelt tryk. Dette øger hastigheden og gør beskærersaksen lettere at bruge. En unik teknologi gør, at skæret følger fingerens bevægelser, så man ikke nødvendigvis skal klippe helt igennem.

Book en demo i dag!